Heritage

Laurant & D'Anvair

Heritage

onze herkomst

Brouwproces

EEN CONSTANTE ZOEKTOCHT NAAR PERFECTIE

Laurant & D’Anvair wordt gebrouwen volgens eeuwenoude cidertradities – een proces dat zijn oorsprong vindt in de 11e eeuw en veel gelijkenissen vertoont met de productie van wijn. De geschiedenis wordt gekenmerkt door een voortdurend streven naar perfectie om een continuïteit van kwaliteit en smaak te verzekeren. De inspanning van generatie op generatie is een magisch fenomeen en het maakt ons trots dit erfgoed voort te zetten.

NORMANDIË​

Eeuwenoude cidergronden

Normandië is de appelboomgaard van Europa. Het milde zeeklimaat met een zachte zon en voldoende regen, gecombineerd met een rijk vruchtbare grond, zorgen voor ideale omstandigheden voor appelteelt. De meer dan 300 appelsoorten die in de regio groeien vormen al eeuwenlang de basis van veel ambachtelijke streekproducten, zoals cider, calvados en pommeau.

Oorsprong

ONS ERFGOED. ONZE TOEKOMST.

Met wortels die teruggaan tot de Middeleeuwen, herbergt elke fles Laurant & D’Anvair een millennium van beweging, verbetering en passie voor het ciderambacht. Als erfgenamen zijn wij er trots op voort te bouwen op dit magische cidererfgoed en zijn wij vastbesloten de schoonheid van deze tradities op een eigentijdse manier met de wereld te delen.