Laurant & D'Anvair Brut
Laurant & D'Anvair Brut

Brut

cider brut

Cidre de normandie

Laurant & D'Anvair Brut

Laurant & D’Anvair Brut is onze gouden standaard voor kwaliteit en stijl. Deze cuvée wordt ieder jaar met grootse trots en de zorg gebrouwen om zijn voortreffelijke evenwichtige smaak en natuurlijke bruis te waarborgen. Het kenmerkende goudgele etiket weerspiegelt een zonnige persoonlijkheid en smaak, gekenmerkt door aroma’s van rijp zachtgeel fruit, een lichte mousse en een zachtdroge afdronk. 

produit en France

France

Smaakprofiel

Laurant & D’Anvair Cider Brut is een samengaan van kracht en zachtheid.  Het perfecte evenwicht tussen deze twee kenmerken zorgt voor een complexe aromatische intensiteit en voldoende frisheid. Dit maakt deze Brut cidre ideaal als aperitief, en als begeleider van een verscheidenheid aan gerechten, van zoet tot pikant.  

Proefnotitie - Eduard van der Toolen (SVH MEESTERGASTHEER/VINOLOOG)

Laurant & D'Anvair Brut

uiterlijk

Goud-geel

Fijne mousse

Alcoholpercentage

5% vol.

Aromas

Rijp geel fruit

Honing

Gember

Kruidig (jonge tijm)

Zachtdroge afdronk

Food pairing

suggesties

Pittige Aziatische gerechten

Oesters

Crêpes

Patés en rilletes 

Kaasplank

Tarte Tatin

KAAS EN CIDER

Ontdek de smaakvolle combinatie van cider en kaas.  Laurant & D’Anvair Cider Brut is een uitstekende begeleider bij pittige kazen, zoals Hollandse oud belegen en rood- en blauwader kazen. 

LAURANT & D'Anvair Cider cocktails

The signature collection cider cocktails

Van iconische cocktailklassiekers tot onze smaakvolle eigen creaties: ontdek onze signature cider cocktails op basis van Laurant & D’Anvair Brut.

Cider Mimosa

Geef een verrassende draai aan de klassieke mimosa. De knapperige smaak van appels met een vleugje bubbels maakt het de perfecte aanvulling op versgeperst jus d’orange voor een zomerse “Cimosa”.

Ontdek het recept »
Kir Normand

Kir Normand

Een absolute klassieker en een van de beste cider cocktails die er bestaat. Deze simpele maar elegante Franse cocktail wordt gemaakt van slechts twee ingrediënten: Creme de Cassis en brut cider. De schoonheid van eenvoud.

Ontdek het recept »
cider margarita

Cider Margarita

Een klassieke margarita met een pittige en fruitige twist. Combineer Laurant & D’Anvair Brut, limoensap, rokerige tequila, een vleugje peper en een scheutje siroop voor een krachtige smaakexplosie.

Ontdek het recept »

Serveergids

The perfect serve

Serveertemperatuur

8-10 °C

De aroma’s en de afdronk komen het best tot hun recht bij een serveertemperatuur van 8 tot 10 graden Celsius.  

Bewaren & Houdbaarheid

2 jaar

Laurant & D’Anvair Cider Brut kan tot twee jaar na aankoop worden bewaard.

Een geopende fles is 5 tot 6 dagen houdbaar mits deze wordt bewaard in de koelkast en is afgesloten met een champagnestopper.

Glaswerk

Het ideale glaswerk om de aromas te ervaren en de mousse te behouden is een bredere champagneflûte of een smal wit wijnglas. 

Cider brut

Gouden standaard naar rijke Normandische stijl