Cocktails

Laurant & D'Anvair Cider cocktails

The signature collection cider cocktails

Van iconische cocktailklassiekers tot onze smaakvolle eigen creaties: ontdek de signature cider cocktails van Laurant & D’Anvair.

Cider Mimosa

CIdER mimosa

een verfrissend feestje

Geef een verrassende draai aan de klassieke mimosa. De knapperige smaak van appels met een vleugje bubbels maakt het de perfecte aanvulling op versgeperst jus d’orange voor een zomerse “Cimosa”.

Niveau

Makkelijk

Rosé cider spritzer

Rosé Spritzer

PRetty in pink

Met een beetje experimenteren, werd deze Rosé Spritzer geboren. Veel ijs, rosé cider en spicy tequila. Deze cocktail brengt verfrissing en plezier tijdens de zomer of doet je dromen van de lange zwoele zomerdagen die nog komen.

Niveau

Makkelijk

Tropic Rosé

TRopic ROSé

Sprankelend en Tropisch

Een levendige mix van Laurant & D’Anvair Rosé, gin, limoensap en een vleugje siroop om alles samen te brengen. Maak een tropisch feestje met deze citrusachtig, fruitige en bruisende cocktail.

Niveau

Makkelijk

Cider Mule

Cider MULE

IN EEN ANDER JASJE

Laat je verassen door deze leuke draai op de traditionele Moscow mule. Deze cocktail wordt gemaakt van brut cider, gemberbier en wodka. Een spicy en smaakvolle traktatie, het hele jaar door.

Niveau

Gemiddeld

Bourbon Cider

Bourbon Cider

Spice it up

Breng de stemming erin met deze krachtige bourbon cider, de perfecte combinatie van fruitige cider en kruidige bourbon. Deze makkelijk te drinken cocktail past bij zowat alles, vooral bij een mooie herfstdag.

Niveau

Gemiddeld

Grapefruit Gin & CIder

Grapefruit Gin & Cider

Fruitig en fris

Een eenvoudige maar doeltreffende cocktail. Bitterzoete citrustonen van grapefruit tegenover de fruitige en zoete tonen van Laurant & D’Anvair Rosé, afgemaakt met een krachtige en rijke gin.

Niveau

Makkelijk

cider margarita

CIDER Margarita

BEST OF BOTH WORLDS

Een klassieke margarita met een pittige en fruitige twist. Combineer Laurant & D’Anvair Brut, limoensap, rokerige tequila, een vleugje peper en een scheutje siroop voor een krachtige smaakexplosie.

Niveau

Gemiddeld

Kir Normand

KIR NORMAND

Normandische klassieker

Een absolute klassieker en een van de beste cider cocktails die er bestaat. Deze simpele maar elegante Franse cocktail wordt gemaakt van slechts twee ingrediënten: Creme de Cassis en brut cider. De schoonheid van eenvoud.

Niveau

Makkelijk

Cider cocktails

Geef glans aan elk bruisend moment.

De cocktails van de Signature Collection zijn samengesteld om elk bruisende moment een sprankelend tintje te geven. Met een gevarieerde selectie cider cocktails vindt u een voor elk moment een smaakvolle creatie, aangepast aan elk soort alcoholgehalte dat u verkiest. Laat het leven sprankelen met de cider cocktails van Laurant & D’Anvair. 

cider cocktails